Orgazm Neymiş Öğrendim! (2)

Kocam, yeğeni Osman'ın bizde kalacağını söylediğinde hemen tepki gösterdim, "Niye bizde kalacak, ev dar zaten, nasıl sığarız?" dedim. Kocam da bunun geçici bir süre olacağını, kiralık ev bulduğunda gideceğini söyledi. Ben, "Geçici de olsa Osman'ın yanında tesettürlü dolaşamam bak, sokakta kapanıyorum zaten, bir de evde onunla mı uğraşacağım!" deyince, kocam tartışma uzamasın diye, "Sen nasıl istersen öyle olsun!" dedi.

Evde artık 3 kişi yaşamaya başlamıştık. Osman bir haftadır bizdeydi. Kocam sabah işe gider, akşam gelir. Osman da kiralık ev bakmaya gideceği zaman çıkıyordu. Evin içinde başım açıktı, bazen tayt giyordum, işte böyle zamanlarda sanki Osman çaktırmadan bana bakıyor gibi hisse kapılıyordum. Bir gün makinaya çamaşır atacaktım, Osman'a da sorayım dedim yıkanacak birşeyleri var mı diye. Odasının kapısı kapalıydı, kapıyı tıklatıp, "Senin de kirlin var mı Osman?" diye seslendim. Cevap vermeyince kapıyı tekrar tıklatıp açtım. Kapıyı açmamla da, "Aaaaa!" deyip kaldım. Osman kulağında kulaklıkla bilgisayardan pørnø izleyerek sikini çıkarmış, sıvazlıyordu. Beni farkedince, "Pardon yenge!" diyerek hemen sikini eşofmanının içine soktu, bilgisayarı kapadı. Ben de yıkanacak kirlisi var mı diye sorup çıktım odadan, salona geçtim.

Olayın şoku içerisindeydim. Leyla ile izlediğimiz pørnøları saymazsak kocamınki haricinde ilk kez sik görmüştüm. Sonra Osman salona geldi, "Yenge, kirlileri makinanın üstüne bıraktım!" dedi, hiç öyle utanma falan yoktu. Ben de, "Tamam!" deyip banyoya gittim. Banyodaki kirli sepetinde kendime ait kirli iç çamaşırlarıma baktığımda eksik var gibiydi. Acaba Osman benim kirli çamaşırlarımı mı alıyor diye kuşkuya kapıldım. Osman ev aramaya çıkınca odasında ufak bir arama yaptım. Evet, dolabındaki tişörtlerinin arasında benim kırmızı dantelli külotumla sutyenim vardı. Külotu incelediğimde iç kısmında kurumuş erkek dölü vardı. Külotumla 31 çekerek beni hayal ediyor olmalıydı. Tuhaf duygulara kapılmıştım. Külotumu ve sutyenimi geri tişörtlerinin arasına koyup odasından çıktım.

Bu durumu kocama anlatamazdım, ama Leyla'yı arayıp, Leyla'ya anlattım. Leyla da, "Kızım şanslısın işte, hem azgın hem de genç. Bence hiç durma Osman'a siktir kendini. Kocanın bir yılda yapacağını bu sana bir gecede yapar, senin suyunu çıkarır valla!" dedi. Ben, "Saçmalama kız, kocamın yeğeniyle nasıl sikişirim?" deyince, "Kızım aptal olma, senin yerine ben olsaydım şimdiye kadar on kez siktirmiştim kendimi!" dedi. Sanki kolaymış gibi söylüyordu da, ben yapabileceğimi hiç sanmıyordum. "Ben yapamam! Hem yapmak istesem bile beceremem, nasıl yapacağım?" dediğimde, Leyla, "Kızım Rahibe değisin ya, dişiliğini kullan!" diyerek Osman'ı daha da azdırmam için bazı taktikler verdi.

Artık Osman'a alıcı gözle bakmaya başladım. Gerçekten de cinsel dürtüleri yüksek, aklı sikinde olan azgın bir erkek izlenimi veriyordu. Biraz da yüzsüzdü, ne zaman evde tayt giysem resmen gözleriyle beni soyuyor, o an beni yatırıp sikmek istiyor gibi bakıyordu. Ne yalan söyleyeyim, benim de hoşuma gidiyordu bu haller. Bir erkek tarafından, hem de genç ve azgın bir erkek tarafından arzulanmak heyecan veriyordu.

Leyla'nın taktiklerini uygulamaya başlamıştım. Kocam evde yokken Osman'ın yanında bazen şortla ve askılı tişörtle geziniyor, evi toparlarken bilerek önünde eğilip kalkıp oramı buramı Osman'a sergiliyordum. Bir gün evde sadece ikimiz varken, yine Leyla'nın taktiği ile, "Osman ben duş almaya gireceğim, eğer tuvalete falan gideceksen ben banyoya girmeden git!" dedim. "Yok yenge gitmeyeceğim, sen duşunu al!" dedi. Banyoya girdim. Leylan'ın söylediği gibi anahtar deliğinden anahtarı çıkardım, Osman dikizlerse rahat dikizlesin diye. Küvetin içinde ayakta, duşun perdeleri açık bir şekilde duş alıyordum. Tahminimce Osman beni anahtar deliğinden dikizliyordu. Önümü kapıya doğru dönüp, amımı ve memelerimi sabunluyordum. Arkamı dönüp götümü sabunluyordum. Durulanırken amımı ve memelerimi okşuyordum. Daha ne yapayım? Gel beni sik diyemezdim ya!

Leyla'nın taktiğine göre, havluyu, memelerimi ve amımı anca kapatacak kadar vücuduma dolayıp banyodan çıktım. Tahmin ettiğim gibi banyonun önünde Osman'la karşılaştım. Aval aval bakıyordu. "Ay çekil Osman, ocakta yemeği unuttum!" deyip, havlunun tam örtmediği götümü kıvırta kıvırta (sözde ocakta unuttuğum yemeğe bakmaya) mutfağa gittim. Giyinmek için geri banyoya döndüğümde Osman ortalıkta görünmüyordu, odasına gitmişti. Osman'ı yeterince azdıramamıştım galiba...

Ertesi gün sabahtan Osman yine ev bakmaya gitti. Öğleden sonra geri geldiğinde, "Naptın, ev bulabildin mi?" diye sordum. Osman da, "Yok bulamadım yenge, bu son baktığım ev güzeldi ama depozitosunu çok istediler!" dedi. Karşılıklı oturuyorduk. Bu sefer Leyla'nın yeni taktiğini deneyecektim, "Ben de bugün çok yoruldum, çamaşır, ütü, yemek, temizlik, evi toparladım, bazı eşyaların yerini değiştirdim, bütün kaslarım ağrıyor!" dedim. Osman da, "İstersen sana masaj yapayım yenge?" dedi. Beklediğim, daha doğrusu ikimizin de beklediği fırsat bu olabilirdi. "Masajdan anlar mısın?" deyince, "Biraz anlarım!" dedi. "İyi, yap o zaman, şöyle omuzlarıma ve sırt tarafıma!" dedim. Osman'ın gözleri parladı, "Tamam yenge!" dedi, üçlü kanepede ben otururken arkama yanaştı. Omuz ve sırt bölgeme hafif hafif masaj yapmaya başladı.

Osman, "Yenge, aslında masajın daha etkili olması için masaj yağı olması lazım..." dedi. Ben de, "Masaj yağını nerden bulacağız şimdi? Bebe yağı var, olur mu?" dedim. "Olur herhalde..." deyince gittim yatak odamdan Bebe yağını alıp geldim. "Tişörtümü çıkarayım mı?" dedim, "Evet yenge çıkar!" dedi. Tişörtümü çıkardım, üstümde sadece sutyen kaldı, altımda da tayt vardı. Kanepeye yüzüstü uzandım. Nihayet kendimi Osman'a siktireceğim için heyecanlanmıştım. Osman avcuna yağ döküp, omuzlarıma masaj yapmaya başladı. Omuzlarımdan sonra sırtıma geçti. Sırtımdan sonra belime indiğinde, "Evet, iyi geliyor Osman, az sık oraları!" dedim.

Belime epeyce masaj yaptı. Ben heyecanla, ne zaman taytımı çıkarmayı teklif edecek diye bekliyordum. Hatta onu cesaretlendirmek için götümü yükseltiyordum. Ama Osman, "Tamam yenge, bu kadar!" deyip masajı bitirdi ve "Şu ellerimi yıkayım!" diyerek aceleyle banyoya gitti. Ben de hayal kırıklığı ile tişörtümü giydim. Bebe yağını yatak odama götürüyordum ki, banyonun önünden geçerken içerden gelen sesler dikkatimi çekti. Anahtar deliğinden baktığımda Osman 31 çekiyordu. Acaba içeri girsem mi diye düşünmeye bile fırsat kalmadan Osman boşaldı. Yine kendimi siktirmeyi becerememiştim!

Leyla'yı arayıp olanları anlattım ve "Kızım olmuyor işte, ne yaptımsa beceremedim!" dedim. Leyla da gülerek, "Anlaşıldı, Osman'ın yarağını önce benim yemem gerekiyor!" dedi ve bu sefer farklı bir çözüm teklif etti. Birlikte plan yaptık. Kocası iki gün sonra yine uzun yola gidecekti. Kocası gidince Leyla evde yalnız sıkıldığı için bizi (beni, kocamı ve Osman'ı) akşam yemeğine davet edecek, yemeğin ardından dördümüz eşli Okey turnuvası yapacaktık. Okey oynarken Leyla Osman'ı ayartacaktı...

İki gün sonra durumu kocama anlattım. Daha önce birkaç kere (Ben, kocam, Leyla ve kocası) sabaha kadar süren Okey turnuvası yapmıştık. Kocam, "Ben yemekten sonra eve dönerim, sabaha kadar o çatlak karının dırdırını çekemem!" dedi. Akşam Osman'ı da yanımıza alıp Leyla'ya gittik. Mutfakta sofra hazırdı, hemen oturduk, yemeye başladık. Azgın karı dar bir bady giymiş, altında sutyen yok göğüs uçları belliydi, altında da dar bir tayt, koca götü çıkmıştı. Osman da Leyla'ya çaktırmadan bakıyordu. Leyla yemekte Osman'ın yanına oturmuştu. Leyla çatlak çatlak konuşuyor, saçma sapan fıkralar anlatıyordu. Kocamın kafası şişmiş, geldiğine pişman olmuş, (Beni ne diye getiridin bu çatlak karının evine?) der gibi bana bakıyordu. Kocam daha şimdiden ortamdan sıkılmış, ufaktan esnemeye başlamıştı. Leyla çaktırmadan Osman'ı süzüyor, Osman da Leyla'nın anlattıklarına sırıtıyordu. Sonra azgın karı elini masanın altına indirdi, sanırım Osman'ın bacağını okşuyordu, Osman kıpkırmızı olmuştu.

Yemekten sonra kocam, "Biliyorum Okey turnuvası yapacaktık, ama benim uykum geldi, kusura bakmayın ben eve gidip yatacağım, siz üçlü oynarsınız!" diyerek yemek için teşekkür edip gitti. Ben Leyla ile sofrayı kaldırırken Osman da salona geçti. Leyla mutfakta bana planını anlattı. Sofrayı kaldırıp salona geçtik. Leyla, "Okey de 3 kişiyle zevk vermez ki!" diyerek, komedi filmi izlemeyi teklif etti. Ben tekli koltukta oturuyordum, Osman kanepedeydi. Leyla bir komedi filmi koyup Osman'ın yanına geçti. 5 dakika sonra ben Leyla ile anlaştığımız gibi, "Ay ben bu filmi daha önce seyretmiştim, güzel film, siz seyredin, ben öbür odada biraz yatıp uyuyayım, film bitince beni uyandırırsınız!" deyip kalktım. Leyla da yatak odasında yatabileceğimi, hatta geceliklerinden birini giyebileceğimi söyledi.

Yanlarından ayrıldım, yatak odasına gittim. Soyundum, üstüme Leyla'nın şeffaf geceliklerinden biri giydim, iç çamaşırlarımı çıkardım, her şeyim meydandaydı. Plana göre ben biraz sevişmelerini izleyecektim, sonra onlara katılacaktım. Salon kapısı hafif açıktı, ışıkları kapatmışlar, TV'nin loş ışığı vardı. Usulca kapıya yaklaşıp içeri baktığımda Leyla'nın hızına şaşırdım, benim günlerce uğraşıp beceremediğim şeyi orospu 5 dakikada becermişti. İkisi de anadan doğma kalmış, Leyla kanepeye uzanıp bacaklarını açmış, Osman da kafasını Leyla'nın amına gömmüş yalıyordu. Leyla Osman'ın başını bastırıp, kısık sesle, "Erkeğim çok güzel, ohhh, yala canım, dille amımı!" diye talimatlar veriyordu...

Leyla beni görmüştü, zevk içindeydi. Sonra Leyla Osman'ı ayağa kaldırdı, sertleşmiş sikini okşamaya ve öpmeye başladı. "Ohhh erkeğim kocaman sikin var!" diyor, Osman'ın sikini öpücüklere boğuyor, iştahlı iştahlı ağzına alıyordu. Leyla Osman'ı kanepeye sırtüstü uzatıp üstüne çıktı, sikini kavradı, amına yerleştirip oturdu. Leyla sikin üstünde hoplarken ikisi de kısık kısık zevk çığlıkları atıyordu. Onları izlerken elimi amıma götürdüm, ıslanmıştı, klitorisimle oynamaya başladım...

Bir süre sonra Osman, "Malak yapalım!" deyince pozisyon değiştirdiler. Leyla kanepenin üstüne domaldı, Osman sikini arkadan Leyla'nın amına yerleştirip sikmeye başladı. Leyla elini bacak arasından uzatıp, bana (Gel artık!) diye işaret etti. Ben de salonun ışığını açıp, "Sizi de 5 dakika yalnız bırakmaya gelmiyor!" dedim. Osman beni görünce panikleyerek Leyla'nın amından çıktı. "Sakin ol, sıkıntı yok!" dedim ve geceliğimi çıkarıp yanlarına gittim. Osman aptallaşmıştı, fakat memelerime ve amıma bakmaktan da geri kalmıyordu. Elimi Osman'ın sikine atıp biraz okşadım, sonra da ağzıma aldım. Osman biraz sakinleşmişti.

Salatalıkla Leyla'nın bana yaptırdığı sakso alıştırmaları işe yaramıştı. Osman'a biraz sakso yaptıktan sonra, "Bak azgın karı seni bekliyor!" diye Leyla'yı gösterdim. Leyla koca götüyle domalmış, kıçını oynatarak, "Gel erkeğim sik beni, merak etme yengeni de sikeceksin!" dedi. Ben de, "Hadi erkeğim sik şu azgın karıyı!" deyip Osman'ın sikini kendi elimle Leyla'nın amına yerleştirdim. Osman tekrar Leyla'ya pompalamaya başladı. Leyla ile izlediğimiz pørnøların birinde görmüştük, ben de altlarına geçtim ve Leyla ile 69 olduk. Leyla sikilirken bir yandan da benim amımı parmaklıyordu. Ben de alttan Osman'ın sikinin Leyla'nın amına giriş çıkışını zevkle izliyor, filmdeki gibi bazen Leyla'nın amını, bazen de Osman'ın taşaklarını dilliyor, okşuyor, onları daha da çıldırtıyordum...

Yaklaşık 20 dakika falan siktikten sonra Osman tempoyu iyice artırdı. Sonra birden, "Geliyorummm!" dedi ve son anda sikini çıkarıp Leyla'nın götünün üstüne boşaldı. Ben de Leyla'nın altından çıkınca, Leyla, "Ayy öldüm kız, ayy dehşet sikiyor!" diyerek kanepeye yüzüstü yığıldı. Peçete getirdim, ben Leyla'nın götündeki dölleri temizlerken, Osman da lavaboya giti.

Osman dönünce Leyla'nın yatak odasına geçtik. Leyla, "Bir fikrim var, kendi pørnømuzu çekelim!" deyip kamerayı çıkarıp kurdu. Yatakta Osman'ı aramıza alıp tekrar sevişmeye başladık. Leyla Osman'la öpüşürken, ben de Osman'ın inmiş sikini öpüp okşuyor, taşaklarını avuçluyordum. Osman'ın siki tekrar kalkmaya başlayınca, Leyla ile sırayla sakso yaptık. Osman'ın siki iyice sertleşince, ben (Nihayet sikilme sırası bana geldi) diye düşünürken, Leyla bana fırsat vermeden tekrar sikin üstüne oturup zıplamaya başladı. Osman da acımasızca alttan pompalıyordu. Bana da Leyla'nın sallanan memelerini okşamak kalmıştı. Leyla zıplarken birden durup, bana, "Sevgilim şöyle gel de öpüşelim!" dedi. Bunu duyan Osman da alttan Leyla'ya pompalamayı durdurmuştu. Leyla benim pozisyonumu, amım tam Osman'ın yüzüne gelecek şekilde ayarlamıştı. Ben Leyla ile öpüşürken Osman da amcığımı yalamaya başladı.

Amım iyice sulanmıştı, Leyla'ya, "Kız tamam, çekil, biraz da ben sikişeyim!" dedim. Leyla kalkınca Osman'ın siki Leyla'nın am suyu ile parlıyordu. Osman'ın üstüne çıktım. Sikini tutup amcığıma yerleştirdim ve inleyerek zıplamaya başladım. Çok geçmeden orgazm olmuştum bile. Leyla'yı kıskandırmak için, "Ayyy erkeğim, sik beni!" diye inliyor, orgazm sularımı akıtıyordum. Leyla da memelerimi emmeye başlamış, zevkin doruklarına çıkmıştım. Osman halen alttan pompalamaya devam ediyor, taşaklarına kadar sokuyor, dibimi buluyordu. Osman sonra beni altına aldı, bacaklarımı omzuna koydu, sikini tekrar amıma geçirip sikmeye devam etti. Ben Osman'ın altında inlerken, Leyla da Osman'ın götünü ve taşaklarını okşuyor, sikişmemizi kıskançlık içinde izliyordu. Leyla'ya inat, "Ayyy erkeğim devam et, çok güzel sikiyorsun!" diye inliyordum.

Osman böyle 5 dakika kadar pompaladıktan sonra ben ikinci kez orgazm oldum. Benden birkaç dakika sonra da Osman sikini amımdan çıkarıp, eli sikinde, "Ihhhh!" diye inleyerek göbeğime boşaldı. Yattığım yerde yığılmıştım. Osman lavaboya giderken, "Devam edeceğiz daha!" dediğinde ben şaşırmıştım. Leyla'ya, "Amma azgın çıktı bu!" dedim. Leyla da peçeteyle de göbeğimdeki dölleri temizlerken, "Kız, sike sike öldürecek bizi bu azgın!" diyerek cilveli cilveli güldü, tabii bir yandan da hoşuna gidiyordu.

Osman tekrar odaya döndü. Tekrar sikini yalamaya başladık. Önce ben Osman'ın inik sikini öpüp ağzıma aldım. Leyla da taşaklarını yalıyordu. Sonra Leyla siki ağzına aldı, ben de taşaklarını emdim. Siki tekrar dikleşince, Osman Leyla'yı önüne domalttı. Arkasına geçip amına soktu ve sikmeye başladı, ikisi de kısık kısık inliyordu. Osman arada Leyla'nın büzüğünü parmağıyla yokluyordu. Sonra parmağını ıslayıp, Leyla'nın büzüğüne soktu. Leyla, "Ayy erkeğim yapmaaa!" diye isterik isterik cilveleniyordu. Osman'ın hoşuna gitmişti, hem Leyla'yı amından sikiyor, hem de götünü parmaklıyordu. Leyla az sonra, "İki parmağını sok erkeğim!" deyince, Osman ikinci parmağını da soktu. İkisi de bu durumdan memnundu...

Bir süre sonra Osman, "Leyla hanım, götten yapalım mı, çok güzel götünüz var!" dedi. Leyla da, "Ayy yapalım erkeğim, ama seninki çok kalın, böyle alamam, kaydırıcı var, onu kullan!" dedi. Osman Leyla'nın amına pompalamaya devam ederken, ben Leyla'nın tarif ettiği çekmeceden şişeyi alıp Osman'a verdim. Osman şişden sikine biraz kaydırıcı döküp sıvazladı. Leyla da domalmış haldeyken belini indirmiş, götü havaya dikilmişti. Biraz da Leyla'nın büzüğüne sürdükten sonra Osman sikini Leyla'nın büzüğüne dayadı. Hafifçe ittirince sikinin başı rahatça girmişti. Osman yavaşça sikini ittirmeye devam etti. Leyla ilk girişten itibaren, "Ayyyyyy!" diye ciyaklıyordu. Yarısına gelince, "Ayy yavaş Osman!" diye inledi. Osman durmuştu. Leyla, "Ayy erkeğim sikin çok kalın, yavaş sok!" deyince, Osman sikini biraz çıkardı, tekrar yüklendi. Siki Leyla'nın koca götünde yavaşça ilerliyor, sanki Leyla'nın götünü ikiye ayırıyordu. Ben de hayretle izliyordum, çok tahrik ediciydi.

Sonunda sikin tamamı Leyla'nın götünde kaybolmuştu. Son girişe kadar Leyla ciyaklamış, ama birkaç git gelden sonra alışmıştı orospu, önceden çok kez götten sikiştiği belliydi. Ben de yarağın göte giriş çıkışını izleyip amımı okşuyordum. Osman tempoyu yükseltti, taşakları Leyla'nın amıyla tokuşuyordu. Ben bir elimle kendi amımı okşarken, bir elimle de bazen Osman'ın götünü ve taşaklarını okşuyor, bazen de elimi alttan atıp Leyla'nın amını okşuyordum. Leyla elimi tutup klitorisine götürdü ve "Burayı okşa kız, hızlı hızlı!" dedi. Ben klitorisini hızlı hızlı okşarken, Leyla birden, "Geldimmmm!" diye inledi. Azgın karı götten sikilirken amından orgazm olup kasılıp kalmıştı...

Osman sikini çıkardı, siki kazık gibi duruyordu. Ama Leyla'nın büzüğü baya bir genişlemişti. Osman bana dönüp, "Yenge seninle de yapalım mı?" dedi. Ben de, "Götten mi? Katiyen olmaz!" dedim. Aslında götümü siktirmeyi çok istiyordum, ama korkuyordum. Osman, "Lütfen yengeciğim, 31 çekerken hep senin o götünü hayal ettim!" deyince, ben, "Sapık herif, Leyla alışık olduğu halde zor aldı, benim götümü parçalar bu!" deyip sikini avuçladım. Leyla da, "Hadi ama Derya, oğlan istiyor işte!" deyince, ben de, "Kızım sendeki göt bende yok, senin götüne kilometrelerce yarak girmiş, benimki öyle değil, benimki daha sıfır kilometrede!" dedim. Leyla da kahkaha atıp, "Kız alışırsın, kaydırıcı da var bak!" dedi.

Osman ise bana sarılıp öpmeye başladı. Bir yandan da, "Hadi yengeciğim, lütfen, senin o sıfır kilometre götünü sikmek istiyorum!" deyip beni önüne domaltmaya çalışıyordu. Ben de biraz istekli ama nazlı bir tavırla, "Yapmaaa, olmazzz!" derken Osman'ın önüne domalmıştım bile. Osman şevkle götümü okşayıp, "Çok güzel götün var yengeciğim!" diyerek götümün yanaklarına öpücükler konduruyordu. Ben de, "Yavaş yap bak!" deyip bacaklarımı araladım, belimi indirdim. Osman parmağıyla büzüğümü yağlamaya ve parmağını sokmaya başladı. Tek parmağıyla biraz alıştırıp, sonra da biraz daha yağlayıp ikinci parmağını da soktu. İçimde bir heyecan biraz da korku vardı tabii ki, ilk kez yapacaktım. Leyla da Osman'ın siki inmesin diye sakso yapıyordu.

Osman sikini de yağlayıp sikinin başını büzüğüme dayadı. Biraz yüklenince ben, "Ayyy yavaş!" dedim. Sikinin başı büzüğümü zorluyor, fakat girmiyordu. Leyla da yardımcı olmak için götümün yanaklarını ayırıyordu. Osman sikini kavrayıp yeniden yüklenince başı girdi. Tabii benim de canım yandı ve "Ahhhhhh!" diye ciyakladım. Osman belimden beni kavradı, "Sakin ol yengeciğim!" diyerek yüklenmeye devam etti. Ben acıyla, "Ayy Osman çok büyük bu, çıkar!" diyordum. Osman beni götten sikmeyi çok istediğinden bırakmıyor, "Yengeciğim az kaldı!" diyordu. Leyla azgını da Osman'a, "Bir daha yüklen!" deyince, Osman sikini bastırdı. Ben sürekli, "Yavaş!" diyordum, canım yanıyordu. Osman yarısını güç bela sokabilmişti. Yarısıyla biraz git gel yaptı, ben alışınca tamamını sokmak için tekrar yüklendi. Ben can havliyle, "Ahhhh, yırttın götümü!" diye bağırsam da Osman koca sikinin tamamını götüme sokmuştu...

Götüm sikine alışana kadar Osman hareket etmedi. Sonra yavaş yavaş sikmeye başladı. Osman götümü sikerken, "Ohhh yengeciğim daracıkmış götün!" diyor, müthiş zevk alıyordu. Benim de büzüğüm biraz genişlemiş gibiydi. Yine de zevkle birlikte acı da veriyor, isterik isterik, "Ahhh, yavaş, ahhhh!" diye inliyordum. Leyla da alttan amcığımı okşamaya başlayınca, ben acıyı unutp zevk almaya başladım. Osman belimden kavrayıp tempoyu artırmıştı, her kökleyişinde taşakları amcığıma çarpıyordu. 15-20 dakika kadar götüm sikilince artık iyice alışmıştım...

Derken Osman'ın hareketlerinden ve çıkardığı seslerden boşalmaya yaklaştığını hissettim. Birden belimi sıkıca kavrayıp, "Ohhhhh!" diyerek götüme kenetlendi. Osman döllerini götümün içine boşaltmıştı. Yalan yok, sonuna doğru çok zevk almıştım. Boşalması bitince Osman sikini çıkardı, götüme şaplak atıp, "Ohhh, yengeciğim, çok güzeldi!" dedi. Benim ise zonklayan büzüğümden Osman'ın dölleri çarşafa akıyordu. Osman çok istediği götümü sikmenin muradına ererken, ben de sıfır kilometre götümün nihayet açılmasına sevinmiştim...

O gece sabaha kadar değişik pozisyonlarda sikişip kendi pørnømuzu kaydettik. Leyla haklı çıkmıştı, kocamın bir yılda yapacağını Osman bir gecede yapmış, beni orgazm üstüne orgazm etmişti!
Publié par girl_hunter
il y a 2 ans
Commentaires
2
ou pour publier des commentaires
masculine_bear_daddy
Güzeldi teşekkürler 
Répondre
hakan39
Güzel bir hikaye
Répondre