Erkekleri zamanla tanıdım...

Ben öyle sık ilişki yaşayan bir CD değilim. Ama yıllar içinde ilişkilerim oldu. Kimisi kaçamak... Kimisi daha uzun diyelim. Hep pasif ve kadınsı rolde oldum. Başka türlüsünü istemedim, doğam böyle.

Zaman içinde insanın duyguları gelişiyor, değişiyor. Bazı şeyleri not etmek istedim buraya.

Henüz ilişki yaşamadığım yıllarda erkeklerin görünüşü, bedeni, davranışı bana cazip gelmiyordu. CD olarak giyindiğimde bir kadın gibi ilişkiye girdiğimi hayal ediyordum tabi. Pornolarda da kadınların ya da pasif transların, cd'lerin yerine koyuyordum kendimi ama erkekler o sırada sadece hayal kurduğum anda filan önemliydi.

İlk birkaç ilişk**en sonra yaşadığım ilk değişiklik bu oldu. Çevremdeki erkeklere daha çok dikkat etmeye başladım. İlk zamanlar ilişki anında içime girmesinden çok hoşlanır ama temaslarda tedirgin olurdum. Zamanla benim vücudumu okşaması, öpmesi, yalaması aradığım bir şey haline geldi. Ben de erkek bedenine daha çok ilgi duydum. Göğüs bölgesi, kaslı baldırları, kolları mmm... Kokusu. Bunlar ilişkiler haricinde tanıştığım insanlarda da dikkat ettiğim şeyler oldu. Ne bileyim, adam hoşuma gitmişse daha zor hayır diyorum örneğin başka konularda da.

Tuhaf ama bu anlattıklarımın bazı kadın arkadaşlarımda da böyle olduğunu sonradan öğrendim. İlişkiye girdikçe erkek bedenine karşı açılıyorlar, ama ilişki tecrübesi az olan kadınlar da buna çok dikkat etmiyor.

Erkekler için seks bir ego tatmini aynı zamanda. Çoğu kendi penisine bayılır, penisinin sevilmesi, istenmesi bir erkeği çok mutlu eder.
Publié par cdselin29
il y a 2 ans
Commentaires
6
ou pour publier des commentaires
à cdselin29 : Teşekkürler güzel paylaşımların için :heart:
Répondre Afficher le commentaire original Masquer
cdselin29
à kizgibiparlak : Bir kadın arkadaşımla konuşmuştum bunu. Kadınlarda da duygular bu şekilde gelişiyor. Zamanla, tecrübe kazandıkça erkeklerle ilgili duyguları netleşiyor.
Répondre Afficher le commentaire original Masquer
Ben de ilk başta sadece içime girilmesine odaklıydım. 29 yaşımda tattım ilk. çok geç kalmışım, onu anladım. Keşke daha önce deneseymişim 19da, 24te falan... Neyse, ilişkiye girdikçe açılmaya başladığımı farkettim. Eskiden dokunamaz rahatsız olurken şimdi erkeklerin kokusu olsun, penisleri olsun daha rahat hareket etmeye başladığımdan ilgi göstermeye başladım ve daha normal gelmeye başladı. İşte tam da zevk almaya bu noktada başladım ve şimdi 35 yaşındayım ama erkeklerle sevişmediğim bir seks hayatı düşünemez haldeyim...
Répondre
Benim de ayrilmak zorun da kaldigim pasif sevgilim vardi. Altima alip keyifle sikerdim bosaldigimda rahatladigimda benim kadar mutlu olurdu. Beni rahatlatmak onu baska bir sekilde rahatlamasini sagliyordu. O sekilde yarim saat altimda kalirdi. O keyfi bir daha yasiyamadim.
Répondre
Selin guzel anlatmissin. Aradigimda bu duygulara hislere sahip birisi.
Répondre
Teşekkür ederim... 
Répondre