Tabusuz Karım - 5

Sabah saat 9:00 gibi karım kahvaltı masasını kurmuş, dudaklarımdan öperek uyandırdı beni. Kahvaltıya oturduk. Karım bana, "Sevilay aradı, benimle konuşmak istediği şeyler varmış, onunla buluşmaya gideceğim, 1 saat sürmez gelirim!" dedi, kahvaltıdan sonra çıktı. Karım çıktı 2 dakika sonra kapı zili çaldı. Kapıyı açtım, karşımda Sevilay vardı. Şaşırdım. Neler oluyordu? Karım Sevilay'la buluşmaya gitmişti, oysa Sevilay karşımda duruyordu. Sevilay'ı içeri buyur ettim, "Yok hemen gideceğim, karın beni bekliyor!" dedi. "Hayırdır?" dedim. "Sabaha kadar vicdan azabından uyuyamadım! Dün buraya neden geldiğimi sana söyledim, ama dahası var, karın bu iş için benden 2.000 TL istemişti!" dedi.

Şok oldum, "Ne diyorsun sen be? Saçmalama! Karım asla yapmaz öyle birşey! Hem paraya pula mı ihtiyacı var? Neden yapsın ki? Sen benim karımla aramı bozup, yuvamı mı yıkmak istiyorsun?" dedim. Sevilay, "Hoop, dur orda bakalım!" dedi ve bana telefonundaki mesajları gösterdi. İnanamadım. Olamazdı! Karımın Sevilay'a gönderdiği mesajların birinde, "2.000 TL ver, kocam sana kadınlık yapsın, doya doya sik onun götünü!" diye yazıyordu. Çıldırmak üzereydim, olacak şey değildi. Sevilay bir kağıda numarasını yazdı, "Bu benim numaram, beni 1-2 saat sonra ara, sana herşeyi anlatacağım! Şimdi gitmem lazım!" dedi, kağıdı elime sıkıştırıp, dudaklarımdan öptü gitti.

Doğrusu ne düşüneceğimi bilmiyordum, kafam karışmıştı. Kendime bir duble viski doldurdum, içerken Yeliz aradı, beni özlediğini söylüyordu. "Ben de zaten bugün sana gelecektim!" dedim ve çıktım. 15 dakika sonra evlerindeydim. Yeliz'in annesi de evdeydi. Yeliz bana sarıldı, dudaklarımı öptü, saçlarımı okşadı kokladı, "Dün gece yanımda kollarımda olmanı okadar çok isterdim ki, anlatamam!" dedi. Annesi de geldi, "Hoşgeldin erkeğim, ben de çok özledim!" diyerek dudaklarımdan öptü. O anda ikisi de bana sarılmıştı, bir Yeliz'i öpüyordum, bir annesini. Bir elim Yeliz'in kalçasını, diğer elim annesinin kalçasını okşuyordu. Ayakta biraz o şekilde devam ettikten sonra, benim yarak kazık gibi olmuştu. Annesi elini önüme atıp, "Oooo, seninki de bizi özlemiş! İstersen yatak odasına geçelim!" dedi.

Sağımda Yeliz, solumda annesi, ikisinin de beline sarılarak yatakodasına geçtik. Ortalarında ben olmak üzere yatağa uzandık. Bir süre o şekilde oynaşıp, elleşip öpüştükten sonra soyunduk ve çılgınlar gibi sevişmeye başladık. Annesi götten sikilmeye bayılıyordu, doğrusu ben de göt sikmeyi çok seviyordum. Annesi hemen domaldı, ben annesini götten sikerken, Yeliz de amcığını ağzıma vermiş, ben yalarken çığlıklar atıyordu. Annesinden sonra bir kere de Yeliz'i siktikten sonra yine uzandık, konuştuk biraz. Sonra ben gitmem gerektiğini söylediğimde, Yeliz üzüldü ve "Keşke hiç gitmesen, hep bizimle kalsan! Sen, ben ve annem, üçümüz bir arada yaşayabilsek hep!" dedi. "Bunu ben de isterdim, ama biliyorsun ki teyzenle evliyim." dedim ve giyindim. Üçümüz öpüşüp sarıldk ve ben ayrıldım ordan.

Bu arada, Sevilay gideli 1 saatten falan geçmişti. Bana anlatacaklarını merak ediyordum. Halen karımla olup olmadığını bilmediğim için Sevilay'ın numarasını 1 kere çaldırıp kapadım. Sevilay hemen aradı, karımın 5 dakika önce gittiğini söyledi ve "Bana gelebilirmisin?" diye sordu. "Hayır, telfefonda konuşalım." dedim. Sevilay başladı anlatmaya, "Bak demin karın kendisi anlattı, yarın İstanbul'a gidiyormuşsunuz, orda benle karının ortak bir arkadaşı var, 'Kırbaçlı Tülin' isminde, karın seni ona siktirecekmiş ve daha sonra değişik fantaziler yaşatacakmış, sen bir travestiyi sikecekmişsin, ama haberin olsun travesti de seni sikecekmiş! Daha sonra Tülin'le kocası ve siz 4'lü yapacaksınız. Adam hem aktif hem pasif, yani sen adamı sikeceksin, adam da seni sikecek, karılarınız birbiriyle sikişecek, sonra eşleri değiştireceksiniz, sen onun karısını sikerken, adam da senin karını sikecek. Yani herkes herkesi becerecek, kimin kimi siktiği belli olmayacak!" dediğinde ben beynimden vurulmuşa dönmüştüm. Bu durumda ben hem ibne, hem pezevenk olacaktım.

"Peki, bunları bana neden anlattın Sevilay?" dediğimde, "Senden hoşlandım, görür görmez sana aşık oldum. Yaşamım boyunca bir kez bile bir erkekle birlikte olmadım, ilk erkeğim sen oldun! Bakireliğimi bile kız arkadaşıma verdim. Hayatımda bir erkeği ilkkez bu kadar çok istedim ve kimseye vermediğim götümü sana verdim! Seni seviyorum ve sana yazık olmasını istemiyorum, hepsi bu!" dedi ve kapattık telefonu. Bir an için kendimi bir fahişeden farksız hisettim. Ama kararımı verdim, karımla İstanbul'a gidecektim, eğer Sevilay'ın dedikleri doğru çıkarsa karımdan anında boşanacaktım!

Eve gittiğimde karım nerde kaldığımı sordu. Yeliz'de olduğumu söyledim, ses çıkarmadı. Aklımdan karımın kahpece planları hiç çıkmıyordu, karıma biraz konuşmak istediğimi söyledim. Karım da, "Konuşalım canım!" dedi, salona geçtik. Birer duble viski koyduk, karşılıklı oturduk. Söze ben başladım, "İstanbul'a gidiyoruz, ordaki planlarını bilmek istiyorum!" dedim. Karım da, "Sana daha önce söyledim, birkaç gün sınırsız, tabusuz ve uçuk yaşayacağız! Sen, ben ne istersem onu yapacaksın, bunu biliyorsun zaten! Söz verdin bana, unutma!" dedi. "Biliyorum ve unutmadım, ne söz vermişsem yaparım! Ama şu travesti olayını bir anlatsana, şimdi biz İstanbul'a, sadece ben o travesti arkadaşını sikeyim diye mi gidiyoruz? Hepsi bu mu?" dedim. Karım da, "Ya aşkım bak, o an canımız ne isterse onu yaşayacağız, hele bir gidelim. Tabii ki sadece travesti arkadaşım yok orda, başka arkadaşlarım da var, Tülin var, kocası var... İnan bana, çok değişik fantaziler yaşayacağız. Canımız ne isterse onu yapacağız!" dedi. "Tamam ozaman!" dedim, konuyu kapattım.

Belli ki Sevilay yalan söylememişti. İçimden karıma küfürler ediyordum. Karımdan buz gibi soğumuştum. Bir taraftan da inanamıyordum, karım olacak amına koyduğumun orospusu beni erkeklere ve travestilere siktirmeyi planlıyormuş. Kızgınlığımı belli etmek istemiyordum, karıma kendisini çok sevdiğimi, bu gece onu değişik şekilde sikmek istediğimi söyledim. Karım da, "Nasıl istersen sik kocacığım!" dedi. Benim İstanbul'da itiraz etmemem için gönlümü hoş tutmak istiyordu, bunu anlamıştım. Hemen karımın elinden tuutuğum gibi yatak odasına götürdüm ve kendi ellerimle önce onu çırılçıplak soydum, sonra kendim soyundum. Yatağa uzandığımız gibi amını yalamaya başladım. 69 pozisiyonunda birbirimizi çılgınca yalıyorduk. İçimde öfke vardı ve dayanamadım birden ağzına patladım. Karım döllerimin hepsini yuttu ve yarağımı ağzından çıkarmadı, emmeye devam etti.

Yarağım inmemişti. Çekmeceyi açtım, 2 adet vibratör çıkardım. Karımı aynanın karşısına domalttım, manzara harikaydı. Vibratörün birini ağzına verdim, yarağımı amına yerleştirdim, diğer vibratörü de göt deliğine sokarken, karım kafasını çevirdi ve ağzındaki vibratörü çıkarıp, "Sok kocacığım! Bak ne istersen yapıyorum, beni her türlü sikiyorsun, sen de İstanbul'da benim her dediğimi yapacaksın, değil mi?" dedi. "Evet, yapacağım!" dedim. Karımın amını sikerken, vibratörü de götüne yerleştirmiştim, karım manyak gibi olmuştu. Karım diğer vibratörü tekrar ağzına soktu ve yarak yalar gibi yalıyordu. Karımın üç deliği de doluydu şimdi. Şehvetli bir şekilde, yarım saatten fazla sikiştik. Karıma kızgındım, ama karım yatakta gerçekten bir fahişenin yapamıyacağı şeyleri yapıyordu, ender bulunacak kadınlardandı, yoktu böyle biri istediği zaman bulunmaz bir dişi, istediği zaman harika bir erkek, istediği zaman doyumsuz isterik bir kadın oluyordu. Karımla evli olduğum için çok şanslıydım, ama benim için düşündükleri kafamda soru işaretleri oluşturmuştu. Ben karımı bir kadınla paylaşabilirdim, ama bir erkekle asla! Beni karımdan başka bir kadın sikebilirdi belki, ama bir erkekle asla olmazdı, olamazdı!

Sabah saatin alarmıyla uyandık, çantalarımızı hazırlayıp, atladık bir taksiye havalanına gittik, uçağımıza bindik ve havalandık. İstanbul'a indiğimizde, esmer tatlı bir kadın (Tülin) bizi karşıladı, "Hoşgeldiniz şekerim!" dedi. Karım bizi tanıştırdı. Tülin beni dudağımdan, karımı da yanaklarından öptü. Onun arabasıyla evine gittik. Evine girdiğimizde bize kalacağımız bir oda gösterdi, "Burası sizin, kendi eviniz gibi rahat edin!" dedi. Karım Tülin'e, "Evin içinde istediğimizi giyebilirmiyiz?" diye sordu. Tülin de, "Evet, burda biz bizeyiz, kimse gelip gitmez şekerim!" dedi. Karım Tülin'in yanında bavuldan bir tanga çıkardı bana verdi, "Bunu giy aşkım. Çekinme, Tülin yabancı değil, onun yanında soyunabilirsin!" dedi.

Ben Tülin'in inceleyici bakışları eşliğinde çırıl çıplak soyundum. Tam tangayı giyecekken, Tülin elini yarağıma attı, avuçlayıp biraz sıktıktan sonra, kalçamı da sertçe avuçlayıp bıraktı ve "Bir dakika, giyme onu!" diyerek diğer odaya gitti. Geldiğinde elinde deri tanga, deri mini etek ve transparan bir body, fileli çorap, üzerinde metal kabaraların çakılı olduğu deriden bir tasma, zincir ve kelepçe vardı, "Bunları giyer misin tatlım?" dedi. Karıma baktım, karım, "Tamam, giy!" dedi. Tülin kendi eliyle giydirdi bana o giysileri, ellerimi önden kelepçeledi, boğazıma da deri tasmayı bağladı, zinciri de tasmaya taktı. Sonra zinciri hafif çekerek, "Şöyle dön de bir bakalım yavrum!" dedi. Ben manken gibi etrafımda bir iki döndüm. Tülin erkek gibi ıslık çalarak, "Çok yakıştı şekerim, fıstık gibi hatun oldun!" deyip, götüme bir şaplak attı. Sonrada zinciri asılarak beni kendine çekti ve dudaklarıma yapıştı, karımın yanında beni öpmeye başladı. Bir eli de götümde geziniyor, parmağını deri tangamın kenarından göt deliğime sokmaya çalışıyordu.

Karım kendine bir duble viski doldurmuş, oturduğu yerden keyifle bizi izliyordu. Tülin beni yere dörtayak pozisyonuna getirdi ve zincirin ucunu karıma vererek, arkama geçti götümü yalamaya başladı. Nasıl zevk aldığımı anlatamam. Tülin yalamayı bıraktı ve "Kal böyle, ben üzerimi değiştirip geliyorum!" dedi. Biraz sonra Tülin tekrar geldiğinde, deri kıyafetler giymiş, beline bir vibratör bağlamış, elinde de deri bir kırbaç vardı. Karıma, "Bizi biraz yalnız bırak canım, kadınımla önce başbaşa sikişelim!" dedi. Karım da, "Tamam!" deyip yan odaya gitti. Ben aslında karım yanımda yokken başka bir kadınla bu şekilde sikişmek istememiştim, ama Tülin göt deliğimi o kadar harika yalıyordu ki, ona hayır diyemedim. Tülin biraz daha götümü yaladıktan sonra yarağımı yalamaya başladı ve yaladıkça da benim yarak kazık gibi oldu. Bana, "Karın söyledi, göt sikmeye bayılıyormuşsun, ama ben de öyleyim! Önce sen benim götümü sikeceksin, sonra da ben seni sikeceğim, tamam mı?" dedi. Tülin'in harika götü vardı, kabul ettim ve onu 15-20 dakika götten siktim. Tülin de beni, kırbaçlayarak, yarım saate yakın sikti. Ama ne sikme, mahvolmuştum. Tülin karımdan daha haşin sikiyordu...

Tülin'le sikişmemiz bitince, Tülin dışardan yemek söyledi. Ben banyoya girdim. Banyodan çıktığımda, bu sefer karım beline bağlamış vibratörü ve Tülini domaltmış götten sikiyordu. Oturdum keyifle onları seyrettim. Sikişmeleri bitince karım yanıma geldi oturdu ve "Bak Tülin ne diyor... Kocan harika kadınlık yapıyor, onun gerçek bir yarak yemesi lazım diyor!" dedi. Şok olmuştum, "Sen ne diyorsun?" dedim. "Birazdan Tülin'in kocası bir arkadaşıyla gelecek, biri seni sikerken, diğeri de beni sikecek, sonra üçünüz beni sikeceksiniz!" dedi. "Sen ciddimisin?" dedim. Karım, "Evet, gayet ciddiyim! İstanbul'a bunun için geldik zaten!" deyince, ben o an karıma öyle okkalı bir tokat attım ki, suratında parmaklarımın izi çıktı. Öfkeyle kalktım giyindim, bavulumu topladım. Karıma, "Seninle evliliğimiz bitti!" dedim ve çıktım. Bir taksiye atlayıp havalimanına gittim. İlk uçakla memleketime döndüm.

Karım beni hüsrana uğratmıştı. Evet karımdı, karımla aramızda, veya bir kadınla herşeyi yaşayabilirdim, ama bir erkeğe ne karımı, ne de kendimi siktirebilirdim. Ne de ben bir erkek sikebilirdim! Bu asla olamazdı!
Publié par girl_hunter
il y a 3 ans
Commentaires
4
ou pour publier des commentaires
coldshot
harika.. devamını bekliyoruz..
Répondre
ruzggg
daha fazlasına erişebilseyfik
Répondre
ruzggg
keşke hikaye bölümü kaldırılmamış olsaydı da 
Répondre
ruzggg
hikayeye bayıldım... 
Répondre