Fantatzija na zimovanju

Ove zime smo resili da umesto u hotel odemo u apartman. Ja ne skijam tako da sam ostajala u sobi kad muz ode sa decom na skijanje. Da malo dremnem, pripremim rucak a da posle odem u setnju i da popijemo caj ili kafu kada prave pauzu. Posle pauze sam planirala odlazak u bazen ili saunu.

Muz me stalno peckao kako imam slobodno vreme, sama sam pre podne te da mogu da nadjem nekog da mi se pridruzi. Obavezno slikaj, stalno mi je pricao, i posalji mi na viber da gledam slicice kako te kresu.

Tako sam i to jutro ostala da jos malo dremam kada su izasli. Nakon nekog vremena sam otisla da se istusiram. Taman kada sam zavrsila i obrisala se, prenulo me kucanje na vratima. Nisam reagovala sve dok mi se nije ucinilo da neko zeli da otkljuca vrata. Setim se da smo se zalili da nam treba d**gi kljuc od apartmana a da onaj koji su nam dali ne radi. Pomislila sam da je verovatno gazdarica dosla da donese d**gi kljuc ako su ga popravili pa da proba da li radi. Ogrnem se peskirom i otvorim vrata. Isped vrata je bio verovatno njen muz sa nekim majstorom. Situacija je bila vrlo ne obicna. Njih dvojca se pogledase a zatim i mene sa ogrnutim peskirom. Ja sam se malo postidela a vidim i oni ali vise nema nazad. Oni se predstavise i kazase da su doneli kljuc da probaju. Mene je cela situacija podsetila na scene iz pornica te sam pocela da se smejem. Oni se izvinuse sto su smetali, da li su mi kljuc mada sam primetila da su me odmerili od glave do pete. Pa ko ne bi kada mu otvori zgodna plavusa ogrnuta peskirom. Zahvalila sam se i zatvorih vrata. Cela scena me toliko napalila da sam se vratila u sobu i legla na krevet. Skinula sam peskir sa sebe i pocela blago da trljam moju ribicu. Zamisljala sam prethodnu scenu i sto nisam skupila hrabrosti da ih pozovem unutra. Sto nisam poslusala mog dragog koji me stalno peckao kako treba neko da me iskoristi. Da iskoristim priliku kada imam sam apartman, ili negde u sauni i slicno. A nisu bili losi. Gazda mozda nasih godina i majstor od nekih tridesetak.

Lezala sam gola na krevetu, ruka mi je masirala mackicu. Zamisljala sam kako sam ih pozvala unutra na kaficu. Da su seli za sto dok sam ja stavila vodu da se greje. Kako bi odmeravali moje telo ogrnuto peskirom. Pokusavali da dokuce sta se nalazi ispod, kakva mi je guza ili grudi. Uz skuceni prostor bi morala da se ocesem bar o jednog od njih. Da li bi me prigrlio i odvezao peskir. Sigurno bi. Ja bih stajala pred dvojcom nepozantih muskaraca potpuno gola. Ruka mi je vec ubrzala tempo, ribica je bila potpuno vlazna. Rasirila sam noge jos vise i zamisljala sta bi se dalje desavalo. Kako bi krenuli da me diraju svud po telu, kako bi im otkopcala pantalone zamisljajuci kakve cu batine naci Sigurno lepe i negovane. Prvo sam skinula gazdu, iskocio je lep primerak vec spreman za akciju. d**gi nije cekao mene, vec se sam skinuo a svojim rukama me uhvatio za grudi i poceo da ih mesi. Bradavice bi se ukrutile. Nisam stigla dalje da mislim a vec me protresao blagi orgazam. Ribica je bila vlazna i zelela je jos da je mazim. Retko kad bi mi se to desilo ali sam nastavila da se diram, i polako gurala prstic u nju. Stajala sam gola izmedju njih i osecala njihove krute batine na sebi sa obe strane. Poceli su da me guraju na dole, znala sam sta zele. Klecala sam a dve batine su bile ispred mog lica. Uzela sam prvo jednu, prvo je poljubila pa lagano uvukla u usta. Pa jos jednom, pa jos jednom. Zatim sam se okrenula i sve ponovila. Krajickom oka sam ih pogledala i videla da uzivaju. Sigurna sam da nisu ni sanjali, kada su jutros ustali, da ce kresnuti jednu udatu plavusu ciji muz sad skija a ona sama u apartmanu sa njih dvojcom. Nastavila sam sa pusenjem cas jednog cas d**gog. Batine su im bile potpuno krute i spremne da me uzmu.

Ja sam ustala a njima nije trebalo nista reci, polegli su me na kuhinjski sto. Legla sam, moja ribica je bila vlazna, pravi potoci su bili dole. Nacisto napaljena. Osetila sam glavic na svojoj ribici. Toliko je bila vlazna da nije trebalo puno da osetim jaja na svojoj guzi. Mackica ga je primila sa lakocom. d**gi je dosao sa strane i dao mi svoj divan kurac na pusenje. Tako su dobro radili, kako me jedan nabije na svoj kurac tako d**gi napuni moja usta, zamisljala sam scenu, kako me tucaju na stolu, kako gnejce moje grudi, kako uzivam, skoro da sam svrsila d**gi put sa prsticima kada mi se ucinile neke sene u sobi, krajickom oka primetila sam da gazda i majstor stoje pored mog kreveta i drkaju svoje tvrde batine. Uplasila sam se ali nisam uspela da reagujem. Bila sam blokirana, htela sam nesto da kazem ali reci nisu izlazile. Gazda je to iskoristio i gurnuo svoj tvrdi kurac u moja usta. Bila sam napaljena, bila sam vlazna, bila sam zeljna da me neko jebe, samo sam zatvorila oci i pocela da ga pusim. d**gi se popeo na mene i usao u moju mackicu koja je bila potpuno vlazna. Bila sam maksimalno napaljena. Samo sam se prepustila. Verovatno su dugo bili tu jer su bili previse napaljeni a njihove batine tvrde. Imala sam dva kurca u sebi. Mene je sve ovo totalno popalilo, majka i smerna supruga koja se podala dvojci nepoznatih. Uskoro sam pocela da svrsavam i da se uvijam u jakom orgazmu koji me pogodio. Dok sam svrsavala, gazda nije izdrzao, punio mi je usta svojom spermom. Nisam neki ljubitelj gutanja sperme ali je situacija bila takva da sam morala progutati. Obilno je svrsio tako da je deo klizio niz moje usne i bradu. Majstor je ubrzao, sugurna sam da ga je sperma koja mi se sliva niz lice napalila, samo sam stigla da kazem – ne u meni – i on je izvadio i svrsio po mom stomaku. Svrsio je i on bas obilno, jedan mlaz je dosao cak do mojih grudi. Pupak je bio pun sperme koja se slivala na stranu. Ja sam bila na sedmom nebu, odavno nisam tako dobro svrsila. Za trenutak sam zatvorila oci. Kada sam ih otvorila njih vise nije bilo.

Za trenutak sam se zapitala da li sam sve ovo sanjala. Da li je moguce da su bili tu. Ipak, slankast ukus u ustima i mokar stomak sa koga se slivala sperma su mi govorili da nisam sanjala. Ustala sam i krenula u kupatilo da se istusiram. Noge su mi malo klecale. Setila sam se da me dragi uvek pecka pricama da ako se ovako nesto desi da napravim slike kao dokaze. Bila sam napaljena i sama, sto da ne. Uzela sam telefon. Napravila sam selfi lica gde se sliva sperma. Slikala sam svoj stomak koji se caklio od spreme, moju ribicu koja je bila vlazna. Da imam za uspomenu za mene a i za mog dragog muza. Mozda mu jednog dana pokazem..... sta je njegova draga uradila. Otisla sam da se istusiram i skinem sve sa sebe i spremim caj da se nadjem sa svojim dragim.

Pre nego sam izasla pogledala sam slike na telefonu. Bas sam delovala dobro sa spermom koja mi se slivala. Nisam imala jos hrabrosti da ih posaljem mom dragom ali sam se vragolasto smejala misleci na dobar seks koji sam dozivela. Popodne cu u saunu a tamo ......
Publié par johny67
il y a 3 ans
Commentaires
1
ou pour publier des commentaires
serdmen1
l enjoy your story
Répondre